1
strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Tombik i B.B.

 
Tombik & BB dve su zaposlene pcelice spremne da povedu najmlade gledaoca na put zabave, ucenja, uzbudenja. Duž puta susrece se caroban, šarolik svet isprepletan zagonetkama, muzickim numerama i zanimljivim cinjenicama.

 

Kad porastem bicu

 
Kao vaši domacini u seriji ''Kad porasten bicu'' pomoci cemo vam u veoma važnim odlukama. Napravili smo ovu seriju da bismo vam pomogli da odgovorite na jedno ozbiljno pitanje: Šta želite da budete kad porastete?

 

Ajang

 
Svet duhova, stvarni svet i Internet-kiberneticki svet održavaju mir i harmoniju uz pomoc kamena dimenzije, koji su stvorila tri božanstva: kralj Zmaj, Zevs i Zulu.