strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Portreti životinja

 
Neke su miroljubive, nežne i tople a neke od njih znaju da pokažu ne tako prijatnu stranu svoje vrste. Ali gledati ih i biti sa njima je uvek uzbudljivo. Uživajte u životinjskom svetu putem ovog uzbudljivog seijala.

 

Price o životinjama

 
Ucenje životnih lekcija od prirodno velicanstvenih životinja. Ništa ne zarobljava imaginaciju dece bolje od životinja, posebno kada su te životinje u uzbudljivoj avanturi. Ove ocaravajuce price prate životinje kroz uzbudljivo iskustvo gde one uce važne lekcije o životu...

 

Gili, gili - Talk show

 
Medu emisijama na Kanalu D svakako je jedna od najgledanijih i najzanimljivijih ‘’Gili, gili’’. Potpuno dinamicna sa poznatim gostom iz sveta muzike, filma, pozorišta, sporta… 45 minuta druženja uživo iz studija Kanala D prosto proleti.