1
strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Auronci

 
Sva mora imaju svoje price i svoje legende. Ipak, postoji jedno, ali samo jedno koje nije uspelo da isprica svoju jer su brojne oluje uništile sva bica koja su pokušala da dopru do njega.

 

Safari

 
Istraživanje zadivljujuceg, ali ponekad i surovog sveta divljih životinja. Pogledajte izbliza ova divna stvorenja i na šta sve možete naici šetajuci divljim predelima. Upoznajte šta ljudi rade da osiguraju dalji opstanak ovih životinja na zemlji.

 

Maks i Moli

 
Maks je pingvin koji obožava hladnocu a Moli je toplokrvna kengurica. Zajedno uspevaju da naprave otkrice decenije stvorivši jedinstveno vozilo - ogromnu bananu s kojom su u stanju da lete, plove i da se voze do željene destinacije.