strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Ajang

 
Svet duhova, stvarni svet i Internet-kiberneticki svet održavaju mir i harmoniju uz pomoc kamena dimenzije, koji su stvorila tri božanstva: kralj Zmaj, Zevs i Zulu.

 

Filmske zvezde

 
Prica o filmskim zvezdama i njihovom radu kroz razne uloge koje su ostale zapamcene. Džems Din, Elizabet Tejlor, Ricard Barton..... Autor Olivera Stefanovic Stankovic, voditelj Katarina Vitas

 

Dobrica Eric deci

 
Na sebi svojstven nacin jedan od najvecih srpskih pisaca za decu, Dobrica Eric, obraca se deci poezijom I pesmama. On vizuelno I sadrzajno docarava obronke Sumadije, prirodu, svoje detinjstvo. Svaka prica je novo delo ovog pisca koje nije smestio u knjigu vec je ostalo da živi zabeležno kamerom .