1
strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Restol

 
Kang Maru, genijalni igrac igara simulacije!Maru toliko voli igrice da ponekad zaboravi da ode u školu. Jednog dana, posle zemljotresa u gradu, on od Hansa saznaje da je izabran za pilota “Restola”, posebnog spasilackog odreda, i polazi u Školjku.

 

Maks i Moli

 
Maks je pingvin koji obožava hladnocu a Moli je toplokrvna kengurica. Zajedno uspevaju da naprave otkrice decenije stvorivši jedinstveno vozilo - ogromnu bananu s kojom su u stanju da lete, plove i da se voze do željene destinacije.

 

Plava legenda

 
Kapetan Džang Bogo i Juna odlaze da demontiraju projektil. U tome uspevaju, ali podmornica samo što nije eksplodirala jer je druga bomba programirana da se aktivira ukoliko se prekine lansiranje projektila.