strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Zavera Rozvel

 
Dobrodošli u zamršenu mrežu tajni i obmana koje su nazvane ''Zavera Rozvel'' : stranci, mitovi i legende. Animirana naucnofantasticna serija ''Rozvelske zavere'' predstavlja pricu grupe povezanih tajnih službi koji otkrivaju da su vanzemaljska bica stigla na planetu Zemlju pre jednog veka i koja rastu i napreduju kroz eksploataciju ljudi.

 

Legenda o zmaju

 
Baziran na 12 drevnih znakova Kineskog zodijaka, ''Legenda o Zmaju'' prica o dvoje blizanaca iz Hong Konga. Glavni likovi: Ang - se pojavljuje kao novi gospodar Zmaj i njegova sestra. Ling koji je pun zlobe i zaokupljen željom za moci ...

 

Kad porastem bicu

 
Kao vaši domacini u seriji ''Kad porasten bicu'' pomoci cemo vam u veoma važnim odlukama. Napravili smo ovu seriju da bismo vam pomogli da odgovorite na jedno ozbiljno pitanje: Šta želite da budete kad porastete?