Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Macak Bili

 
Carobnjak je uhvatio Bilija, nestašnog decaka, kako maltertira jadnu macu. Da bi ga naucio da ne treba tako da se ponaša prema životinjama, carobnjak ga pretvara u macku. Usamljen i uplašen, Bili luta ulicama grada.

 

Naucne tajne

 
Kroz 26 dokumentarnih epizoda upoznacete prirodne katastrofe, mašine koje se krecu po zemlji i vodi, vazdušni omotac koji utice na celokupno naše postojanje i komete koje krstare tamo gore ...

 

Slatki i umiljati

 
Iz naše arhive iskupili smo svetske najzanimljivije serijale o slatkim životinjskim igrarijama, pracene interesantnom muzikom. Ova serija je namenjena za najmlade i za one koji se u srcu osecaju mladim.