strujini

Lepo je što si tu!

Dobrodošli na veb stranicu TV Kanala D !
Mi smo pioniri u postavci prve dečije televizije na području EX YU. Naš cilj su nasmejana i srećna lica mališana. Ne plašimo se izazova a imponuje nam je što nas kopiraju. Nismo robovi prošlosti ali vrlo držimo do tradicije. Negujemo prave vrednosti. Nismo najveći ni najjači ali nam je to prednost jer smo stabilni i uvek prisutni. Ovde ćete naći sve informacije o svojim omiljenim emisijama i serijama, kao i mnogo igre, zabave i akcije.
Družite se sa nama, pišite nam i ne zaboravite:
NAJLEPŠE SE VIDI SRCEM !!!

Baštenska družina

 
Užasni gmizavci, strašne bube, ljigavi puževi, u serijalu animiranih filmova ''Baštenska družina'' su ipak neodoljivo simpaticni likovi u pricama namenjeni mladima. Citav jedan svet sa svojim sukobima i dramama smešten u prostor velicine jedne bašte.

 

Mike i Angelo

 
PTV je nova škola za zdravo i zabavno sticanje kondicije u kojoj cete nauciti osnovne i najbitnije principe i uživati u sportu. PTV ce vam pokazati da sticanje kondicije ne mora da bude dosadno, neprijatno, niti da vam se smuci u stomaku. Upoznacete velike svetske sportiste i cuti njihova iskustva i mišljenja.

 

Dobrica Eric deci

 
Na sebi svojstven nacin jedan od najvecih srpskih pisaca za decu, Dobrica Eric, obraca se deci poezijom I pesmama. On vizuelno I sadrzajno docarava obronke Sumadije, prirodu, svoje detinjstvo. Svaka prica je novo delo ovog pisca koje nije smestio u knjigu vec je ostalo da živi zabeležno kamerom .